Meest gestelde vragen

Is de privacy van de leerling gewaarborgd?

Om een vragenlijst in te vullen hoeft een leerling geen naam of leerlingnummer in te vullen. Daardoor worden de antwoorden van de leerlingen vertrouwelijk verwerkt.
De docent ziet alleen de gemiddelde score van de klas, niet wat een individuele leerling geantwoord heeft.

Wat is het doel van impact!

Het doel van Impact! is om docenten inzicht te geven in de sterke en zwakke kanten van hun lessen door de ogen van hun leerlingen. Daarmee kunnen zij hun onderwijs aanpassen op de wensen en behoeften van hun leerlingen en zo hun lessen verbeteren.

Kan mijn leerling ook scores bekijken?

Een leerling kan zijn/haar eigen, gemiddelde score van de ingevulde vragenlijst zien. Daarvoor kunnen ze in het menu onderaan hun scherm naar 'score' gaan. Ze zien dan ook wat hun score was bij andere lessen waarin Impact! gebruikt is.

Zijn de vragen in Impact! zomaar vragen?

De vragen in de app zijn niet zomaar vragen, maar zijn gebaseerd op wetenschappelijk vastgestelde kenmerken van effectieve lessen. Impact! is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Twente. Een team van de UT doet onderzoek naar het effect van leerling feedback op onder andere docent reflectie, leskwaliteit en leerling betrokkenheid.

Kennismaken met impact!

We komen graag bij u op locatie langs om meer te vertellen over de mogelijkheden voor uw school. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: +31 (0)88 22 76 569
Fax: +31 (0)88 22 76 570

© Impact op Onderwijs | Privacyverklaring