Het gebruik van Impact!

Hieronder vind je alles wat je moet weten over het gebruik van Impact! als feedbacktool.

Start de vragenlijst

Elke les heeft een unieke code. Als de leerling de code invult op een device, dan wordt hij/zij doorgestuurd naar de juiste vragenlijst. Omdat er geen naam of leerlingnummer ingevuld hoeft te worden, is de feedback vertrouwelijk. De docent ziet niet wat een individuele leerling geantwoord heeft.

Leerlingen indelen in niveaugroepen

De leerling geeft voor het invullen van de vragenlijst het cijfer aan dat hij/zij meestal haalt voor het vak. Zo ziet de docent wat laag-, midden-, en hoog presterende leerlingen van de les vonden.

Gemakkelijk feedback geven

De leerling kan de vragenlijst gemakkelijk en snel invullen door één knop per vraag in te drukken. De antwoordmogelijkheden zijn: 
helemaal mee eens; mee eens; niet mee eens;
helemaal niet mee eens.

Scoreoverzicht

Na het invullen van de vragenlijst kan de leerling zijn/haar gemiddelde score over de betreffende les bekijken. Als de leerling de vragenlijst meerdere keren heeft ingevuld in verschillende lessen, dan kan hij/zij in het scoreoverzicht de scores voor elke les terugvinden.

Resultaten

De resultaten zijn direct na de les beschikbaar op de telefoon of computer van de docent (geheel vertrouwelijk). De docent ziet wat de sterke kanten van de les waren en waar nog verbetering mogelijk is. Als impact! meerdere keren gebruikt is in lessen, dan is de trend in scores over een bepaalde periode te zien.

Docenten web-omgeving

De docent kan zelf eenvoudig één van de vragenlijsten in Impact! selecteren voor de les waarover hij/zij feedback wilt ontvangen. De docent kan, als dat wenselijk is, ook zelf vragen toevoegen of een eigen vragenlijst samenstellen.

Kennismaken met impact!

We komen graag bij u op locatie langs om meer te vertellen over de mogelijkheden voor uw school. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: +31 (0)88 22 76 569
Fax: +31 (0)88 22 76 570

© Impact op Onderwijs | Privacyverklaring