Wat zeggen de gebruikers?

"Het fijnst aan de tool was dat het er erg simpel uitzag. (…) De vragen waren ook heel duidelijk en het was heel gemakkelijk om te beantwoorden. Impact! is heel basic en dat maakte het gemakkelijk in gebruik."

- Leerling HAVO3 Michael College Zwolle
"Ik vond het fijn dat we een tip konden geven. De docent kan dan ook iets doen met al die tips door het samen te voegen. Dan kan hij zijn lessen nog beter maken."
- Leerling HAVO3 Huygens College Heerhugowaard
"Het doel is vooral om inzicht te krijgen in wat jouw leerlingen van de lessen vinden. Daaruit kun je verbeterpunten halen. Het helpt dus eigenlijk om de lessen beter voor te bereiden en vorm te geven. Zo zie ik het."
- Wiskundedocent Huygens College Heerhugowaard
"Ik denk zeker dat impact! inzicht geeft aan docenten in sterke en zwakke kanten van de les. Je gaat voor jezelf na of de aspecten in de les zitten (…) en het is voor jezelf een spiegel waarmee je na kunt denken hoe je kunt verbeteren in je lessen. Het kan een eerste stap zijn naar verbetering, zo’n tool."
- Wiskundedocent Augustinus College Groningen
"De indeling in drie niveaugroepen was handig. Ik heb geprobeerd om bij de lesvoorbereiding goed te kijken: waar kan ik de categorie A al aan het werk zetten bijvoorbeeld. Ik heb de feedback daarvoor gebruikt. Ik merkte bij mezelf dat ik meer aandacht kon besteden aan de zwakkere leerling. Ik heb specifiek op het niveau van verschillende leerlingen gelet bij het bekijken van de feedback."
- Docent en teamleider Liemers College Zevenaar

Kennismaken met impact!

We komen graag bij u op locatie langs om meer te vertellen over de mogelijkheden voor uw school. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: +31 (0)88 22 76 569
Fax: +31 (0)88 22 76 570

© Impact op Onderwijs | Privacyverklaring