Het gebruik van Impact!

In een korte video wordt aan leerlingen instructie gegeven over het gebruik van Impact in de klas. Daarnaast lees je op deze pagina alles wat je moet weten over het gebruik van Impact! als feedbacktool.

Start de vragenlijst

Elke les heeft drie unieke codes: voor de leeringen, voor de docent en voor de externe observator. Als de code wordt ingevuld op een device, dan wordt de persoon doorgestuurd naar de juiste vragenlijst. Voor leerlingen is de feedback is geheel vertrouwelijk. Niemand ziet wat een individu gescoord heeft.

Leerlingen indelen in niveaugroepen

De leerling geeft voor het invullen van de vragenlijst het cijfer aan dat hij/zij meestal haalt voor het vak. Zo ziet de docent wat laag-, midden-, en hoog presterende leerlingen van de les vonden.

Gemakkelijk feedback geven

De leerling, docent en observator kunnen de vragenlijst gemakkelijk en snel invullen door één antwoordmogelijkheid per vraag aan te klikken. Bij sommige vragenlijsten zijn ook open vragen. 

Resultaten

De resultaten van de leerlingen, de docent en de observator zijn direct na de les beschikbaar op de telefoon of computer van de docent (geheel vertrouwelijk). De docent ziet wat de sterke kanten van de les waren en waar nog verbetering mogelijk is. Als impact! meerdere keren gebruikt is in lessen, dan is de trend in scores over een bepaalde periode te zien.

Docenten web-omgeving

De docent kan zelf eenvoudig een vragenlijsten in impact! selecteren voor de les waarover hij/zij feedback wil ontvangen. Als alleen feedback van leerlingen verzameld wordt, dan kunnen ook zelf vragen toegevoegd worden of een eigen vragenlijst worden samengesteld.

Kennismaken met impact!

We komen graag bij u op locatie langs om meer te vertellen over de mogelijkheden voor het gebruik van Impact! Neem daarvoor contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: +31 (0)88 22 76 569
Fax: +31 (0)88 22 76 570

© Impact op Onderwijs | Privacyverklaring